Om oss

Agnar Skåtun er en bedrift på Vestlandet som leverer alt av byggevarer til boliger. Vi har egne lastebiler og varebiler både med og uten kran. Vårt personell består av dyktige og kompetente medarbeidere som har vært i bransjen i mange år. Og faglig kunnskap som gir kunden den veiledning som trengs når du handler varer hos oss.
Vi har varelager i Fusa og på Askøy.

Daglig leverer vi det du trenger direkte på byggeplasser i Bergen, Fana, Åsane, Os, Fusa, Askøy og Sotra.

Historien

I 1956 ble det satt opp et skur på 100 m2 på Vinnes i Fusa kommune. Mannen het den gang Børje Skåtun og bestemte seg å starte sagbruk. Og med sagbruk, innebar det tømmerskjæring. Det gikk ikke mange år før sønnen, Agnar, overtok og begynte med salg av uhøvlet trelast, som var i 1962. Da ble det levert trelast til både emballasje og til bygging. Senere måtte tømmerskjæringa avvikles, og handel med ferdig trelast fra Østlandet tok over.

I 1980 begynte Bjarte Skåtun, eldste sønn av Agnar, og handelen med alle typer byggevarer økte. Behovet for større lager har ført til stadig større utvidelse. Og i dag er vi stolte av å si at vi har hele 7000 m2 lagerplass. Dette fordelt på vårt hovedlager i Fusa, og vår avdeling på Askøy.

Etter hvert som aktiviteten har økt, har vi også blitt flere medarbeidere, ca.17 årsverk.

 

Agnar Skåtun AS

Dette er en liten og enkel reklamefilm for Agnar Skåtun AS. Det kommer flere filmer på sikt. Takk til Haavard Groendal Skaatun for bidrag med musikk.

Publisert av Agnar Skåtun As Fredag 12. januar 2018